Informații

The Poster Walrus - Wanted Poster


portret

nume: Walrus
Numele latin: Odobenus
clasă: Mamifere
dimensiune: 200 - 350cm
greutate: 600 - 1500 kg
vârstă: 15 - 35 de ani
apariție: Culoarea pielii depinde de vârstă
dimorfism sexual: Da
alimente: Crustacee, moluște, scoici
răspândire: Arctic
origine originală: Arctic
ritmul somn-veghe: diurnă
habitat: Gheață în derivă, insule mai mici
inamici naturali: Urs polar, balenă ucigașă
maturitatea sexuală: cam la varsta de opt ani
sezonul de împerechere: Aprilie - iunie
gestație: 11 luni
dimensiunea gunoi: 1 cub
comportament social: Animal de turmă
Din stingere: Da
Mai multe profiluri de animale pot fi găsite în Enciclopedia.

Interesant pentru mușchi

  • Mierea este cea mai mare specie de focă de pe planetă după sigiliul elefantului. Un bărbat adult poate atinge o greutate corporală de peste 1,4 tone.
  • În cadrul acestui gen, se face o distincție în funcție de habitatul dintre Atlantic și Walrus din Pacific puțin mai mare.
  • Nucile trăiesc în întinderea lungă a coastei arctice cu roci plane, iarna se lipesc și de gheața groasă. Ele formează grupuri familiale care constau dintr-un taur și mai multe femele și puii lor.
  • În sezonul de împerechere, care are loc între aprilie și iunie, țărmurile dintre bărbații care își apără familiile de harem și provocatorii lor se confruntă cu lupte aprige.
  • Împerecherea are loc în apă, pentru nașterea femelei se întoarce după o perioadă de gestație de un an pe tărâm. Fiecare femelă naște doar un copil, care este alăptat de un an și jumătate și petrece până la cinci ani lângă mamă. Dacă o vacă moare, puiul ei este adoptat de o altă femelă a familiei.
  • Cu toate că mușchiul are colți de până la un metru lungime, nu poate captura animale mari. Mâncarea lui o simte cu sutele sale de bătaie.
  • Musa foloseste tusele uriase pentru a se apara cu succes impotriva atacurilor ursilor polari. Adesea, urșii polari poartă răni grele de puncție după o luptă cu o morsa, ceea ce duce la moartea lor.
  • De asemenea, tusele servesc mireasa ca un element important pentru a se deplasa de la apă la uscat prin echilibrare pe o floare de gheață sau pe o stâncă.
  • În calitate de înotători excelenți, mușchii își petrec o mare parte din viață în apă. Un strat gros de cinci inci de grăsime din piele, care poate cântări până la cinci sute de kilograme, împiedică înghețarea sigiliilor în apele arctice.
  • În ciuda trupurilor lor masive, tumulii de pe uscat se deplasează la fel de repede ca oamenii alergați atunci când se deplasează pe toate cele patru aripioare.
  • Mierea este principala sursă de hrană pentru anumite specii de midii, pe care le sapă din sol și a căror carne o suge în mișcări de buze iscusite din coji. Pe parcursul unei singure mese, o morsa poate capta câteva mii de scoici. Pe lângă midii, nucile se hrănesc și cu alte crustacee, cum ar fi crabi, precum și diverse melci, tunicate și cefalopode. Numai foarte rar captează focile mai mici sau atacă tovarășii tineri.
  • Dintii de mușchi sunt făcuți din inele, care, la fel ca copacii, determină vârsta animalelor.
  • Eschimoșii sunt de departe cel mai periculos dușman al mușchiului și și-au redus foarte mult stocurile prin vânătoare intensivă. Măsurile din Atlanticul de Est sunt, prin urmare, clasificate ca specie pe cale de dispariție critică.


Video: One Piece - New 188 wanted posters chapter 929+ (Ianuarie 2022).