Informații

Posterul Egret - dorit


portret

nume: Heron
Alte nume: Zăpadă cenușie, călugăr
Numele latin: Ardeidae
clasă: Păsări
dimensiune: 30 - 140cm (în funcție de specie)
greutate: 80g - 4000g (în funcție de specie)
vârstă: până la 25 de ani
apariție: u.a. este posibil penajul alb, negru și maro
dimorfism sexual: Da
tipul de Nutriție: în principal mâncăruri de pește (piscivor)
alimente: Pești, broaște, crabi, insecte, păsări de apă mici
răspândire: în toată lumea
origine originală: necunoscut
ritmul somn-veghe: zi sau noapte activă
habitat: în apropierea apelor în picioare sau curgătoare
inamici naturaliPăsările de pradă (șoimul și vrabia) și mamiferele pradătoare (precum martele și vulpile) sunt deosebit de periculoase pentru tineri
maturitatea sexuală: din al doilea an de viață
sezonul de împerechere: Martie - iunie
sezonul de reproducere: 14 - 28 zile
dimensiunea ambreiaj: 2 - 5 ouă
comportament social: formarea coloniei
Din stingere: Nu
Mai multe profiluri de animale pot fi găsite în Enciclopedia.

Interesant pentru călugăr

  • Garzii, sau Ardeidae, descriu o familie de peste șaizeci de specii din întreaga lume.
  • Căldările sunt distribuite în întreaga lume, cu excepția zonelor polare și a unor insule oceanice, majoritatea speciilor trăind în Asia, Africa, America și Australia.
  • Locuiesc în regiuni plate și sunt extrem de rare în zonele muntoase, cu excepția calului de noapte care trăiește în Anzi. Ei stau întotdeauna în imediata apropiere de apele unde își găsesc hrana.
  • Căldările se găsesc în râuri, lacuri și mlaștini, precum și în pădurile de mangrove și în zonele de coastă. Cu toate acestea, le place să viziteze parcurile și grădinile publice în căutarea hranei.
  • Toate egretele au un cioc lung, în formă de pumnal, picioare lungi și un gât lung subțire.
  • În funcție de specie, penajul calului poate apărea alb, negru, albastru, maro sau în diverse nuanțe de gri. Ciocul și picioarele sunt în cea mai mare parte maro, negru sau galben.
  • Renul goliath atinge o înălțime de până la 140 de centimetri. Tamburele pitice au o înălțime maximă de 30 de centimetri ca fiind cei mai mici reprezentanți ai calului.
  • În Europa, heronul cenușiu comun sau Ardea cinerea este cea mai mare pasăre după barza. Trăiește în funcție de aria de distribuție ca Kurzstreckenzieher sau Standvogel și are aproximativ un metru înălțime.
  • Printre paji sunt specii nocturne și nocturne, precum și cele care merg în hrană atât în ​​timpul zilei, cât și pe întuneric.
  • În funcție de raza lor de acțiune, heronii captează diverși pești și amfibieni, păsări de apă mici și pui, precum și insecte, mici mamifere și crustacee.
  • Lupul își apucă victimele fulgerând repede cu ciocul său lung. Multe specii care trăiesc în regiuni fierbinți își întind aripile pentru a ademeni prada cu umbra de bază. De asemenea, a fost observată o tehnică sofisticată de vânătoare cu momeli.
  • În funcție de specie, ouăle sunt incubate între două și patru săptămâni.
  • Puii de castron cenușiu în colonii între martie și iunie, care pot acoperi până la o sută de perechi de reproducție.
  • Pe măsură ce puii eclozează unul după altul, cei mai tineri sunt în dezavantaj și deseori mor din cauza morții de foame sau răniți de frații mai mari cu ciocuri și împinși din cuib.
  • Multe păsări tinere cad prada și păsări de pradă victimei.
  • Speranța de viață variază de la specie la specie. Heronii gri pot trăi până la 25 de ani.


Video: Présentation de la Technique Alexander par Sébastien Egret (Ianuarie 2022).