Informații

Racul - posterul dorit


portret

nume: Raccoon
Alte numeFotografii: raton nord-american
Numele latin: Loto Procyon
clasă: Mamifere
dimensiune: aproximativ 60cm
greutate: 4 - 8 kg
vârstă: 8 - 10 ani
apariție: palton negru-alb-maro
dimorfism sexual: Da
tipul de Nutriție: Omnivore (omnivor)
alimente: Insecte, amfibieni, viermi, nuci, ouă de pasăre
răspândire: America de Nord, Europa Centrală, Japonia
origine originală: America de Nord
ritmul somn-veghe: nocturnă
habitat: Pădure
inamici naturali: /
maturitatea sexuală: cu al doilea an de viață
sezonul de împerechere: Februarie - martie
gestație: 65 de zile
dimensiunea gunoi: 2 - 5 pui
comportament social: Singuri
Din stingere: Nu
Mai multe profiluri de animale pot fi găsite în Enciclopedia.

Interesant pentru raton

  • Racii descriu propriile specii din ursul mic și sunt originari din America.
  • Ele sunt strâns legate de panduri și haine.
  • În cadrul acestui gen există un total de trei specii de racoane. Razonul nord-american de astăzi nu locuiește numai în regiunea dintre Panama și Canada, ci și în Europa. În America de Sud, raciul crab este originar, doar în Mexic este găsit raculul Cozumel. În plus, se disting mai multe subspecii ale căror nume derivă din insulele pe care trăiesc.
  • Speciile individuale diferă doar ușor prin aspectul lor. Toate racoanele împart blana neagră, coada în dungi și masca de ochi izbitoare cu desenul negru. Acestea ating cu lungimea corpului cozii de maximum nouăzeci de centimetri și cântăresc între opt și unsprezece kilograme. Masculii sunt de obicei puțin mai mari decât femelele.
  • În anii treizeci ai secolului trecut, două perechi de racoane nord-americane au fost eliberate în libertate în Germania, care a crescut rapid în scurt timp. De-a lungul deceniilor, s-au răspândit în toată Europa. Astăzi, singuri, în Germania, trăiesc aproximativ o jumătate de milion de raconi în pădure.
  • Racoanele sunt omnivore nocturne și prădătoare care se hrănesc în principal cu mici vertebrate, dar și nevertebrate, șopârlă, rozătoare, ouă de păsări și plante. Numele lor se datorează particularității lor de a prinde o mare parte din animalele de pradă, cum ar fi pești mici, broaște sau crabi cu labele din râuri și pâraie, ceea ce dă impresia ca și cum le-ar spăla.
  • Le place să stea în apropierea așezărilor umane și merg în cutii de gunoi și zone verzi în căutarea hranei.
  • Racii preferă să trăiască în pădure și le place să se lipească de copaci ca alpinisti excelenți.
  • Ca niște creaturi foarte sociale, racii de sex feminin le place să se alăture în grupuri, bărbații trăiesc în propriile lor teritorii, dar se împărtășesc cu alte conspecifice masculine, fără a provoca confruntări.
  • În timpul zilei, micii urși se retrag și dorm în ascunzătorile găsite în principal în golurile copacilor.
  • Racile sunt din ce în ce mai ciudate în Europa Centrală, deoarece invadează grădini și devastează paturi și terase. Multe racoane își găsesc drum în case prin uși deschise sau clape pentru pisici, unde preferă să folosească mansardele ca dormind și aruncând ascunzători și să le contamineze cu excrementele lor.
  • În raioanele sălbatice au o speranță medie de viață de zece ani, dar pot fi de două ori mai vechi decât în ​​captivitate.
  • Cel mai mare pericol nu provine de la singurul lor prădător, bufnița de vultur, ci de la trafic, deoarece multe racoane sunt conduse noaptea cu mașinile.


Video: LOGAN PAUL - GOODBYE KSI DISS TRACK FEAT. KSI (Noiembrie 2021).